ONZE PRODUCTEN

Onze producten 

Magnetic nail desgin logo

MAGNETIC Nail Design

Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld.

Naar website

GOLD Professional Haircare

GOLD is een modebewuste en professionele haarverzorgingslijn. De producten zijn ontwikkeld door enkele topstylisten uit Scandinavië, die allen dezelfde futuristische visie op haarverzorging en styling hebben. GOLD bestaat uit milieuvriendelijke producten, die multifunctioneel zijn en de kracht en duurzaamheid bieden om te kunnen voldoen aan de oneindig veranderende stijlen en behoeftes.

Naar website
Gold professional haircare logo
Lookx make up logo

Lookx

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX is modern, trendy, aantrekkelijk en gaat verder waar andere merken stoppen. LOOkX ontwikkelt producten voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar kwalitatieve skincare en make-up producten voor dagelijkse huidverzorging en huidverbetering. Ons team bestaat uit beauty professionals die dezelfde behoefte en passie delen.

Naar website

INOA KLEURING OP OLIE BASIS

Ontdek Inoa, onze toonaangevende no amonia permanente haarkleuren reeks met Oil Delivery System LODS2 technologie. Voor alle haartypes met de expertise van uw kapper en een diepgaande kleur consultatie om een perfecte tint te bereiken die vrij is van ammoniak.

Naar website
inoa haarverf
gold professional haircare model

GOLD

Organische producten niet getest op dieren en de verpakking recyclebaar.

Naar website