ONZE PRODUCTEN

Onze producten 

LA BIOSTHETIQUE

 

 

Naar website

L’OREAL

Wij vinden jouw haar belangrijk. Je haar hoort bij je en is onderdeel van je persoonlijkheid. Het is het eerste wat mensen zien, letterlijk de kroon die je elke dag draagt. Het is een deel van je uiterlijk dat de beste verzorging verdient zodat jij vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

L’Oréal Paris erkent de verschillen tussen haartypes en zet deze centraal bij het creëren van haarverzorgingsproducten. Elk haartype heeft behoefte aan een andere verzorging en voor ieder haartype hebben we een oplossing.

Naar website

INOA KLEURING OP OLIE BASIS

Ontdek Inoa, onze toonaangevende no amonia permanente haarkleuren reeks met Oil Delivery System LODS2 technologie. Voor alle haartypes met de expertise van uw kapper en een diepgaande kleur consultatie om een perfecte tint te bereiken die vrij is van ammoniak.

Naar website
inoa haarverf
Magnetic nail desgin logo

MAGNETIC NAIL DESIGN

Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld.

Naar website