MAGNETIC Nail Design

Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld.

naar website

GOLD Professional Haircare

GOLD is een modebewuste en professionele haarverzorgingslijn. De producten zijn ontwikkeld door enkele topstylisten uit Scandinavië, die allen dezelfde futuristische visie op haarverzorging en styling hebben. GOLD bestaat uit milieuvriendelijke producten, die multifunctioneel zijn en de kracht en duurzaamheid bieden om te kunnen voldoen aan de oneindig veranderende stijlen en behoeftes.

naar website

LOOkX

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX is modern, trendy, aantrekkelijk en gaat verder waar andere merken stoppen. LOOkX ontwikkelt producten voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar kwalitatieve skincare en make-up producten voor dagelijkse huidverzorging en huidverbetering. Ons team bestaat uit beauty professionals die dezelfde behoefte en passie delen.

naar webwinkel

l’Oréal

De expert in haarverzorging met unieke oplossingen voor ieder haartype.
Bij L’Oréal Paris weten ze hoe belangrijk jouw haar voor je is. Daarom vinden wij het belangrijk om de expert te zijn op het gebied van haar. Met ruim 100 jaar onderzoek kennen wij jouw haar van binnen en van buiten. Onze expertise uit zich in de glansrijke kleuren, luxe texturen, actieve ingrediënten en heerlijke geuren die onze producten jou bieden. Afgestemd op elk haartype voor zichtbaar mooi en gezond haar.

naar webwinkel

American Crew

American Crew was het eerste merk dat begin jaren ’80 op de markt kwam met een totaal concept voor de verzorging van de man. Verzorging voor de man is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Met een modern woord “grooming”. Echter in de jaren ’80 was dit nog zeker niet aan de orde. Begin jaren ’90 ontketende David Rccuglia een revolutie met de lancering van een innovatieve lijn producten speciaal voor mannen. American Crew is er voor de mannen die zich bewust zijn van hun uiterlijk en modebewust zijn.

naar webwinkel

Inoa kleuring op olie basis

GOLD

Organische producten niet getest op dieren en de verpakking recyclebaar.